dimarts, 25 de gener del 2011

11- Busquem informació i la donem.

La següent feina consisteix en el següent: haurem de buscar informació sobre algun cantant o grup. Podem explicar algunes coses bàsiques sobre la seva biografia i sobre la seva obra: quins discos o quines cançons ha fet, quin és el seu estil, amb què ha tingut més èxit...

La informació, un cop recollida, la posarem en una resposta al tema "Busquem informació sobre cantants i grups".

Podem inserir enllaços que ens portin a pàgines que ens donin més informació i fins i tot a vídeos del youtube o pàgines on poguem sentir l'artista. Els enllaços s'insereixen fent clic a una icona amb dues anelles entrellaçades, i després cal engaanxar l'adreça de la pàgina que volem enllaçar.

Per si voleu un exemple de recollida d'informació (aquest molt més extens del que us demano, podeu veure'l en una presentació fent clic aquí.

Teniu dues sessions per fer aquesta feina.

dimarts, 11 de gener del 2011

10- Compartim documents

A continuació aprendrem a compartir documents.

Per fer-ho, heu d'accedir al vostre correu electrònic, on haureu rebut una invitació a participar en un document i acceptar-la. Després, a la part de dalt de la vostra finestra de GMAIL hi trobareu l'apartat DOCUMENTS. Clicant allà podreu veure tots els documents de què disposeu. Hi trobareu el document compartit "COMPARTIM 5".

Provarem d'anar-hi escrivint coses.

Un cop ho hàgim comprovat, us proposaré algun repte.